מסעדת שף כשרה ומיוחדת במינה בבאר שבע, אשר משנה את אופייה בהתאם לשעה. בשעות היום מסעדת “האותנטית” בראשות השף יקיר מסרטי היא מסעדת פועלים עם אוכל של בית, המתבשל לאיטו על פתיליות ומעלה זיכרונות מבית אמא. בשעות הערב הופכת “האותנטית” בבאר שבע למסעדת שף מפתיעה, שמגישה מנות הנושאות את הפרשנות הייחודית של השף ממסעותיו הקולינריים.

באר שבע, מרכז מסחרי רסקו

073-7828177

במסעדת גחלים הכשרה באשדוד מחכים למבלים כמיטב המסורת בשרים עסיסיים, שנצלים בקפידה ועוברים תהליך יישון קפדני, כשלצדם מככבים סלטי הבית והקינוחים המיוחדים. גם עיצוב המסעדה מעורר התפעלות, עם תקרה גבוהה, קירות מעוצבים וכיסאות מפנקים. השילוב בין הטעמים המשובחים של מסעדת גחלים לבין חווית הבילוי המוקפדת, הופכת את המסעדה לבחירה הטבעית של המבלים באשדוד.

הבנאים 3, אשדוד

08-8569457

זה רק ספורט? נראה אתכם מדברים אחרי שתבקרו ב- Giggsi! תכירו את המתחם שמגדיר מחדש את חווית הצפייה במשחקי ספורט – עם מסכי ענק וקירות שקופים המקרינים הדמיות. במסעדת Giggsi השוכנת בבאר שבע, הדופק עולה ולא רק בגלל ההתרחשות הספורטיבית… כי על הנבחרת של Giggsi מנצח השף טל כהן, עם טעמים מלהיבים מהמטבח הצרפתי, האמריקאי, האסייתי וכמובן הים-תיכוני.

יצחק נפחא 36 א', באר שבע

073-7822991

להתרגש מריח השדות המוריקים, ממראה עדרי הבקר מלחכים עשב בנחת ולהתפעל מיופיים של הירקות הבשלים המחכים לקטיף. זהו רק חלק משיכרון החושים שעוטף את הבילוי במסעדת טעם העמק, בילוי שמחבר את הסועדים להנאות הקסומות של החיים.

בעלי המלאכה 5, נתיבות

073-7828174

מחפשים מקום להטעין מצברים? בשעות היום מוזה ערד משמשת כמסעדה עשירה בטעמים ובשעות החשיכה – כבר שמח ושוקק חיים. ביחד עם העיצוב הססגוני (צעיפי קבוצות כדורגל המעטרים את התקרה) והאווירה המזמינה, מה הפלא שהמוזה הפכה עבור מבלים ומטיילים למוקד משיכה?

ערד

08-9975555

אין ישראלי שלא מכיר את “פונדק ורדה” – המסעדה המיתולוגית השוכנת בצומת מסמייה (ראם) ומציעה כבר למעלה מ-40 שנה תבשילים ביתיים אותנטיים.

צומת ראם

08-8502653

מסעדת בארכה היא מסעדת בשרים אותנטית וכשרה בגדרה, שמעניקה לסועדים הרגשה של בית חם באווירה ים תיכונית שמחה. שוכנת על כביש ראשי בגדרה, הריחות שבוקעים ממסעדת בארכה יגרמו לכם לעשות עצירה וליהנות מטעמים מגרים של שיפודיה.

הרצל 7, גדרה

073-7585637

“הנצחון” היא מסעדת בשרים ביתית וחמימה השוכנת באשקלון, ומגישה תפריט מגוון בסגנון רומני וגם ישראלי – מזרחי, בטעמים אותנטיים, הכוללים מגוון תבשילים ביתיים (כמו בבית של אמא…), מרקים, דגים – וכמובן הבשרים הנפלאים שעשויים ביד אמונה. רק תנסו את הקבב הרומני הנפלא, או את מגוון השיפודים העסיסיים ותבינו: “הניצחון” היא מסעדה שבאה מאהבה…

הרצל 32, אשקלון

073-7569533

מסעדת תענוגים – מסעדת גריל דגים ובשרים ים-תיכונית רחבת ידיים, מושקעת ומטופחת. המסעדה ממוקמת על גבעה מול נוף מדהים. בתפריט של “תענוגים” תמצאו מבחר עשיר של בשרים איכותיים ודגים מצוינים, הנעשים באופן ייחודי וטעים על הגריל. את הדגים מספק למסעדה מדי יום הדייג שלנו, ניסו, הידוע בדגי הים הטריים והאיכותיים שלו. על מטבח המסעדה מנצח שף ניסים חזן.

צומת מבקיעים

08-6736940

“נאפיס” הינה רשת המסעדות הכי ישראלית שיש. שומרת על אופיה הקליל מבלי להתפשר על האיכות הגבוהה. תוכלו למצוא אצלנו ג’חנון תימני, קוסקוס מרוקאי, פסטה איטלקית וריחות וטעמים של תבלינים ביתיים. מנות בשריות על האש, באיכות בטעם בהקפדה בדיוק כמו שאתם אוהבים!

דרך חברון 62, באר שבע

08-6282855

“נאפיס” הינה רשת המסעדות הכי ישראלית שיש. שומרת על אופיה הקליל מבלי להתפשר על האיכות הגבוהה. תוכלו למצוא אצלנו ג’חנון תימני, קוסקוס מרוקאי, פסטה איטלקית וריחות וטעמים של תבלינים ביתיים. מנות בשריות על האש, באיכות בטעם בהקפדה בדיוק כמו שאתם אוהבים!

הבונים 2, אשדוד

08-8526076

“ערביקה”, בר-קפה-מסעדה הממוקם בבאר-שבע, מביא אל בירת הנגב איכות וסטייל ומציע למבקרים בו אווירה חמה וביתית המלווה אוכל משגע ברמה גבוהה. התפריט המגוון של “ערביקה” מציע מטבח שף עשיר הכולל בשרים, דגים וכן תפריט חלבי אלטרנטיבי.

הרצל 12, באר שבע

073-7584236

“יקוטה” הבאר-שבעית היא מסעדה מרוקנית יפהפייה, שמתגאה בניסיון וותק בן למעלה מ-40 שנה! התפריט של “יקוטה” רחב ומגוון, ועשיר במאכלים מרוקניים המבוססים על תהליך בישול איטי וארוך בכליי טאג’ין, וכן במאכלים שניצלו על-גבי גריל ים-תיכוני.

מורדי הגטאות 27, באר שבע

08-6232689

במוסד הקולינארי הוותיק תוכלו ליהנות מהטעם הממכר של בשרים שמכינים בשיפודיה, באווירה חגיגית ומיוחדת. הארוחה בשיפודיה של שופן מתחילה עם 25 סוגי סלטים מזרחיים פותחי תיאבון ולאפות חמות-חמות לניגוב. ואז מגיעים כוכבי הארוחה – בשרים עסיסיים שעושים שמח בפה.

מקס נורדאו 5, באר שבע.

08-6281291

כבר בכניסה למסעדה הכשרה מחכה לכם יין הבית המשובח, שנמזג מעל חבית עץ ישנה. לאחר שתתרווחו בפינות הישיבה האינטימיות ותספגו קצת מהאווירה, תוכלו לגשת לקצביה – שם מתחילה החגיגה… הקצבים המיומנים שלנו יסבירו ויאפשרו לכם לבחור כמה ואיך שתרצו את הבשר שלכם. לכם רק נשאר ללקק את האצבעות כשהנתח מוגש לשולחן…

מקדש הבשרים של ריבס השוכן באשדוד מביא לאזור הדרום בשורת בשרים מרעננת, עטופה בחוויית בילוי מזמינה. מסעדת ריבס הכשרה מחולקת לשלושה מתחמים: חלל המסעדה, חדר פרטי ומרפסת צמודה – שיכולים להכיל יחדיו 200 מוזמנים. במרכז תשומת הלב ניצבים (איך לא) בשרים מעוררי תאווה בשלל סגנונות, ממנות קלאסיות ועד לנגיעות עכשוויות.

“נתחים” היא מסעדת גריל ישראלית השוכנת במפגש יד-מרדכי, שף המסעדה הוא גיא פרץ, שהתפרסם כ”שף המתלבש” הכישרון הרב שלו ושמחת החיים שמאפיינת אותו ניכרים תפריט המפתה של נתחים, שמתבסס על חומרי גלם מובחרים. במתחם: פינת חי משמחת, הפעלות שונות, מתקני שעשועים ויחס אוהד מהצוות המסור.

צומת יד מרדכי

073-7578848

בר-מסעדה אסייתי שמאז פתיחתו מכניס משב רוח מרענן לתרבות הבילוי של בירת הנגב. קמפאי (“לחיים” ביפנית), מאפשר לכם ליהנות מחוויה מעוררת חושים עם עיצוב מקורי, בר רחב ידיים עם מבחר עצום של משקאות ותפריט אסייתי שמשאיר טעם של עוד. צוות ברמנים מנוסה ישמח להתאים לכל מבלה את המשקה, שיחליק בגרון עם תפריט הסושי העשיר ומנות הבשרים העסיסיות.

חיל ההנדסה 1, מרכז ביג, באר שבע

08-6655999

רשת הבשרים על האש המובילה, הפופולארית והוותיקה בישראל, עם 15 סניפים ברחבי הארץ – מנהריה עד אילת.

אתם מוזמנים להיכנס לאחד מסניפי הרשת ולהינות מארוחת בשרים משובחת בליווי מגוון סלטים איכותיים וכמובן לאפות חמות הישר מהטאבון, המרכיבים ארוחת בשרים ים תיכונית מושלמת ויוצרים עבור הסועדים ברשת שיפודי התקווה חוויה בלתי נשכחת המשאירה טעם של עוד.

בפריסה ארצית

אוהבים בשר? זה המקום בשבילכם. במסעדה תוכלו ליהנות מסטייק ניו יורק (סינטה על עצם – סטייק הבית) וסטייקים על עצם נוספים שלא מוצאים בכל מקום, לצד חלקים נוספים ופחות מוכרים שאנו מיישנים וחותכים עבור המסעדה במפעל בכנות, כמו הבק ריבס ברוטב ברביקיו ביתי משובח, וכמובן ההמבורגר שלקוחותינו כל כך אוהבים.
כל מה שנותר, זה ללקק את האצבעות, לא ללעוס!

הביל"ויים 7, גדרה

1-700-500-170