

רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


מסעדת XO – בשרים, דגים, פירות ים במג’דל שאמס
XO – מסעדת בשרים – שוכנת במג’דל שמס, גבוה גבוה ברמת הגולן, במרחק נסיעה קצרצרה מאתר החרמון. התיאור הזה כבר מבשר שלא רק בשר משובח יש ב-XO, אלא גם לוקיישן ייחודי וחלומי, שכולל נוף ממלא השראה ואוויר נפלא בקיץ, ובחורף – מראות של שלג ותחושת חו”ל.


המחבוא של אדי – איטלקי, בשרים, דגים, כשר
מסעדת “המחבוא של אדי” היא אולי הוותיקה באילת וקיימת כבר משנת 1979. המסעדה מתאפיינת בסגנון בישול בינלאומי-צרפתי ומתמחה בבשר ובדגים.


Giggsi – בר, פאב, בר ואוכל
זה רק ספורט? נראה אתכם מדברים אחרי שתבקרו ב- Giggsi! תכירו את המתחם שמגדיר מחדש את חווית הצפייה במשחקי ספורט – עם מסכי ענק וקירות שקופים המקרינים הדמיות. במסעדת Giggsi השוכנת בבאר שבע, הדופק עולה ולא רק בגלל ההתרחשות הספורטיבית… כי על הנבחרת של Giggsi מנצח השף טל כהן, עם טעמים מלהיבים מהמטבח הצרפתי, האמריקאי, האסייתי וכמובן הים-תיכוני.


מרקטו Mercato – איטלקי, Take Away, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת מרקטו השוכנת בעכו העתיקה הוקמה ע”י השף עומר שחר, שמביא לתחומי הבזאר מנות בניחוח איטלקי- ים תיכוני, המתבשלות לאיטן בטאבון מיוחד. בין המנות של Mercato (שוק באיטלקית) אפשר למצוא פיצה נפוליטנית הנאפית בטאבון, פסטות תוצרת בית, מנות דגה ובשרים – את כולן מכינים מתוצרת שמגיעה רעננה מהשוק המקומי.


כרמא – איטלקי, ארוחות בוקר, בית קפה, בשרים
בין סמטאותיה של שכונת עין כרם מבצבצת כרמא, מסעדה בירושלים שמביאה לעיר הבירה ניחוחות אותנטיים של בישול איטלקי עילי. בין הנאות התפריט אפשר למצוא מנות איטלקיות קלאסיות כגון מרק מיניסטרונה, קנלוני וספגטי בולונז הנאמנים למקור. לצד המנות החלביות מחכים לכם במסעדה גם עינוגי בשרים, שבהם לזניה בולונז וחזה מולארד בדבש.


מסעדת צ’לו – איטלקי, בשרים, דגים, ים תיכוני, מסעדת שף, פירות ים
צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.


פוקצ’ה – איטלקי, בשרים, דגים
מסעדת פוקצ’ה במושבה עטופה אווירה כפרית וספוגה במורשת ירושלמית כובשת. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה עתיק עם חצר אבן, המעמידה לרשותכם שלושה מתחמי בילוי שובי עין: חלל מרכזי עטור מרצפות אבן ודוכן ירקות ססגוני, גלריה אינטימית וחצר באוויר הצלול. מעדני התפריט הכשר של פוקצ’ה במושבה עשויים מתוצרת השוק הטרייה, הלובשת צורה בדמותן של פוקאצ’ות טריות, בשרים, דגים וסלטים מעוררי חושים.


אוליברי Olivery – ביסטרו, איטלקי, בשרים, דגים, פיצה, פסטות
אהבה בנוסח סיציליה מחכה לכם באוליברי – מסעדה איטלקית חמה ומזמינה בלב תל אביב. החוויה של מסעדת אוליברי מבוססת על מטבח סיציליאני שבו מככבים חומרי גלם מעולים מאיטליה. על הפיכתם למנות גורמה מנצח השף רמי אמינוב – עם פיצות דקות הנאפות על טאבון ייחודי מסוגו בארץ, פסטות מעולות ובשרים מגרים. כולם משתלבים זה בזה לכדי הנאה איטלקית מעוררת חושים.


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


קפה נמרוד – איטלקי, ארוחות בוקר, בית קפה, בשרים, דגים, כפרי
הבריזה שמגיעה מן הים, נושאת עמה את ראש פינה לנמל תל אביב… תכירו את קפה נמרוד, מסעדה תל אביבית שלא מסתפקת בנוף לגלים. כי קפה נמרוד עוטפת את המבלים באווירה גלילית טיפוסית, עם צמחיה ירוקה, נקישות רכות של פעמונים ובראש השמחה – תפריט הכולל מטעמים גליליים מפנקים (כולל ארוחות בוקר גליליות המוגשות בכל שעות היום להנאת הסועדים).


פסטורי – איטלקי, ביתי, בשרים, דגים, פירות ים
חצר איטלקייה קסומה ובר במרכזה, המציעה מגוון בשרים ומאכלי ים בניחוח טוסקנה. בתפריט תמצאו פירות ים, דגים ובשרים מובחרים, מבחר עצום של מנות ראשונות וכמובן פסטה, המיוצרת במקום בשילובים וטעמים מכל העולם


איטלקי ביסטרו, ביתי, בר, בר מסעדה, בשרים, חלבי, פיצה
במסעדת באקפיקו, השוכנת בליבה של שכונת נוה צדק הותיקה, תמצאו מטבח סיציליאני מודרני עם אינטרפטציות ישראליות עדכניות ולא פחות חשוב מכך, טעימות.
ביסודות המטבח הסיציליאני של באקפיקו תמצאו את מיטב חומרי הגלם הנהוגים במטבח המגוון ומנעד של מרכיבים ההופכים כל ארוחה – לחוויה.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


טריולה – בראסרי איטלקי, בשרים, מסעדת שף
טריולה, מסעדת הבראסרי הידועה, שממוקמת בלב אזור הבילוי פ״ת (רח׳ שחם) תשמח לארח אתכם לאירוע משפחתי או עסקי שגולת הכותרת שלו היא קולינריה עכשווית במיטבה. את האווירה הנעימה והאינטימית ששוררת בחדר הפרטי יחזק תפריט עשיר, המורכב ממנות נדיבות ומרהיבות, שנותנות תמורה מלאה לכסף.


מסעדת אלקאותר – בשרים, דגים, פירות ים, איטלקי, אירועים בכפר מנדא
למרגלות הר עצמון בגליל התחתון, בכניסה לכפר מנדא, נמצאת מסעדת אלקאותר. המסעדה המשפחתית שבה מתרכזות כל אוכלוסיות האזור, כדי ליהנות מאוכל מעולה במסעדה מזרחית אותנטית.
פירוש המילר אלקאותר הוא נהר גן עדן, וזו החוויה שאתם רוצים להציע לכם – גן עדן.


וילה מארה – בשרים, דגים, פירות ים, בר מסעדה
מסעדת החוף וילה מארה – Villa Mare – שוכנת בבת ים ונהנית משני יתרונות בולטים במיוחד – הקרבה הגדולה אל הים היפהפה, השקיעות והגלים, והמומחיות בהכנת אוכל מעולה, בדגש על מנות בשריות מופלאות, כמו אנטריקוט מיושן, המבורגרים, נקניקיית עגל ענקית ודיסקו בשרים – מנה המיועדת ל 4 סועדים.


פינת השלושה – בוכרי, בשרים, סטקייה, על האש, שיפודים
מסעדת פינת השלושה הכשרה בתל אביב מוכרת בכל רחבי המדינה כמשכן לבשרים טעימים ועסיסיים במיוחד, עם טעמים בוכרים אותנטיים שעושים טוב על הלב ושמח בבטן. פינת השלושה מפנקת זוגות ומשפחות עם אווירה חמה ומזמינה ולאפות חמות חמות. בתפריט העשיר והכשר שלנו ניתן למצוא מגוון סלטים, תבשילים בוכריים ובשרים מהטובים והטריים ביותר.