מסעדת בשרים באילת שהביאה בשורה חדשה עיר, עם סעודה כיד המלך ושירות מפנק. במסעדת אשכרה באילת מוודאים שתרגישו כמו בבית ממש מהרגע הראשון: עם מרבד של 18 סלטים הנפרס על השולחן מרגע שהתיישבתם ומגוון עיקריות מגרות. בתפריט של המסעדה הכשרה באילת תוכלו למצוא מגוון טעמים אהובים – מתבשילים ביתיים ועד בשרים עסיסיים. אפשר לחגוג במסעדה אירועים מכל הסוגים.

המלאכה 18, אילת

077-2307690

מוסד קולינארי נחשב באילת, שכמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. לצד העיצוב המוקפד, המסעדה באילת מתמחה בהכנת נתחי בשר מובחרים המיושנים במקום ובמבחר משכר חושים של יינות משובחים. בפדרו מזמינם אתכם לחגוג בתחומי המסעדה ובגינה הסמוכה אירועי גורמי בלתי נשכחים.

שד' יעלים 14, אילת

08-6379504

בכל יום השף בוחר את נתחי הבשר שהגיעו לרמת היישון האופטימלית בחדר היישון שלנו. לבחירתכם מהתפריט מבחר מנות בשר משובח במידת הצלייה המועדפת עליכם

 

 

תרשיש 7, אילת

073-7598911

מסעדת בשרים כשרה באילת המציעה נתחי בשר משובחים הנחתכים במקום לפי בחירת הלקוח. אנטריקוט היא מסעדת גריל איכותית, באווירה ביתית ובמחירים שווים לכל נפש. במסעדה חדר פרטי ל 12 איש. ניתן גם לרכוש בשרים, סטייקים וסלטים ולקחת הביתה.

 

 

אגמונים 68, אילת

08-6340287

מסעדת שף כשרה ומיוחדת במינה בבאר שבע, אשר משנה את אופייה בהתאם לשעה. בשעות היום מסעדת “האותנטית” בראשות השף יקיר מסרטי היא מסעדת פועלים עם אוכל של בית, המתבשל לאיטו על פתיליות ומעלה זיכרונות מבית אמא. בשעות הערב הופכת “האותנטית” בבאר שבע למסעדת שף מפתיעה, שמגישה מנות הנושאות את הפרשנות הייחודית של השף ממסעותיו הקולינריים.

באר שבע, מרכז מסחרי רסקו

073-7828177

במסעדת גחלים הכשרה באשדוד מחכים למבלים כמיטב המסורת בשרים עסיסיים, שנצלים בקפידה ועוברים תהליך יישון קפדני, כשלצדם מככבים סלטי הבית והקינוחים המיוחדים. גם עיצוב המסעדה מעורר התפעלות, עם תקרה גבוהה, קירות מעוצבים וכיסאות מפנקים. השילוב בין הטעמים המשובחים של מסעדת גחלים לבין חווית הבילוי המוקפדת, הופכת את המסעדה לבחירה הטבעית של המבלים באשדוד.

הבנאים 3, אשדוד

08-8569457

להתרגש מריח השדות המוריקים, ממראה עדרי הבקר מלחכים עשב בנחת ולהתפעל מיופיים של הירקות הבשלים המחכים לקטיף. זהו רק חלק משיכרון החושים שעוטף את הבילוי במסעדת טעם העמק, בילוי שמחבר את הסועדים להנאות הקסומות של החיים.

בעלי המלאכה 5, נתיבות

073-7828174

בר מסעדה במצפה רמון שהפך במרוצת השנים לנקודת ציון עבור תושבי האזור שנהנים ממקום בילוי מזמין, כמו גם קבוצות של מטיילים שרוצות להטעין מצברים. בהנריס – סושי, אינטרנט, בר ואפשר ליהנות מאירוח שמתאים לכל טעם ומצב רוח. התפריט האקלקטי והכשר של הנריס מכיל קשת רחבה של טעמים שימצאו את הדרך לליבו של כל סועד. ביום מפקד המקום כמסעדה ובלילה כבר תוסס עם ליינים.

נחל ציחור 10/5, מצפה רמון

054-5576005

מסעדת בארכה היא מסעדת בשרים אותנטית וכשרה בגדרה, שמעניקה לסועדים הרגשה של בית חם באווירה ים תיכונית שמחה. שוכנת על כביש ראשי בגדרה, הריחות שבוקעים ממסעדת בארכה יגרמו לכם לעשות עצירה וליהנות מטעמים מגרים של שיפודיה.

הרצל 7, גדרה

073-7585637

“ערביקה”, בר-קפה-מסעדה הממוקם בבאר-שבע, מביא אל בירת הנגב איכות וסטייל ומציע למבקרים בו אווירה חמה וביתית המלווה אוכל משגע ברמה גבוהה. התפריט המגוון של “ערביקה” מציע מטבח שף עשיר הכולל בשרים, דגים וכן תפריט חלבי אלטרנטיבי.

הרצל 12, באר שבע

073-7584236

במוסד הקולינארי הוותיק תוכלו ליהנות מהטעם הממכר של בשרים שמכינים בשיפודיה, באווירה חגיגית ומיוחדת. הארוחה בשיפודיה של שופן מתחילה עם 25 סוגי סלטים מזרחיים פותחי תיאבון ולאפות חמות-חמות לניגוב. ואז מגיעים כוכבי הארוחה – בשרים עסיסיים שעושים שמח בפה.

מקס נורדאו 5, באר שבע.

08-6281291

כבר בכניסה למסעדה הכשרה מחכה לכם יין הבית המשובח, שנמזג מעל חבית עץ ישנה. לאחר שתתרווחו בפינות הישיבה האינטימיות ותספגו קצת מהאווירה, תוכלו לגשת לקצביה – שם מתחילה החגיגה… הקצבים המיומנים שלנו יסבירו ויאפשרו לכם לבחור כמה ואיך שתרצו את הבשר שלכם. לכם רק נשאר ללקק את האצבעות כשהנתח מוגש לשולחן…

מקדש הבשרים של ריבס השוכן באשדוד מביא לאזור הדרום בשורת בשרים מרעננת, עטופה בחוויית בילוי מזמינה. מסעדת ריבס הכשרה מחולקת לשלושה מתחמים: חלל המסעדה, חדר פרטי ומרפסת צמודה – שיכולים להכיל יחדיו 200 מוזמנים. במרכז תשומת הלב ניצבים (איך לא) בשרים מעוררי תאווה בשלל סגנונות, ממנות קלאסיות ועד לנגיעות עכשוויות.

הניסיון הרב של אנשי בן חמו בא לידי ביטוי כבר בשלב בחירת הבשר: אך ורק בשר איכותי ומובחר נכנס למקררי המסעדה. אחר-כך הוא זוכה לטיפול מקצועי במיוחד, והתוצאה – מעדנים שגורמים לקהל הלקוחות הנאמן ללקק את האצבעות ולחזור שוב ושוב למרכז המסחרי באור עקיבא, שם שוכנת “בן חמו”.

אור עקיבא

04-6100463

המטבח של מטבלים מציע שילוב של חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. הבשרים מגיעים אל הסועדים כשלצידם רטבים מיוחדים הנעשים במקום, וניתן להזמין גם משפע המאכלים הצמחוניים הנהדרים שבתפריט, עליו אמון יניב חדד השף, שהוא גם מבעלי המקום ביחד עם ניצן אזולאי.

 

 

מסעדת 300 גרם קרויה על שם המשקל הפופולרי ביותר של נתחי הבשר ושוכנת בבקתת עץ קסומה, שעטופה בגינה גלילית מוריקה בלב מושב בצת. על הנאות החך השמימיות אמון השף איתי חסון, שמנצח על הכנת הבשרים בטכניקות חיתוך ויישון מיוחדות. מקהלת הטעמים תוגש לשולחנכם כאחר כבוד על גבי פאריג’ות, ותבשר על פתיחתה של חגיגת הבשרים.

 

 

הבשורה של בני הדייג פרשה כנפיים והגיעה גם לכפר הים בחדרה, מתחם הנופש והפנאי שבו נופי הים מתמזגים עם הדגה הטרייה שמגיעה מהמצולות היישר לצלחת. כמיטב המסורת, בבני הדייג כפר הים פותחים שולחן עם 14 סוגי סלטים מפתים וממשיכים עם כוכבי הארוחה: שלל ימי המטופל ביד מנוסה ואוהבת.

 

 

כפר הים, חדרה

073-7592969

ספוט, דיינר אמריקאי ברעננה שמעניק לתושבי העיר חווית בילוי מרעננת. גופי תאורה מעוצבים, ספות מפנקות ופינות ישיבה אינטימיות יוצרים בספוט אווירה רומנטית ממכרת. מסך הענק במסעדה מאפשר צפייה בהקרנות ספורט ושידורים מיוחדים. אז בואו להנות מתפריט בשרים כשר ומענג

 

 

אחוזה 83, רעננה

09-7733125

מסעדת “סטקיית סבינו”, מוסד כפר סבאי ידוע, משרת שנים רבות לקוחות נאמנים. במסעדה המצויה באיזור השרון שירות חם ואדיב, ומנות המעלות ניחוח מעורר תיאבון של סטקייה. את הארוחה מתחילים עם 16 סלטי הבית, שלאחריהם מגיעים הבשרים המפורסמים של “סטקיית סבינו”.

 

 

רמז 18, כפר סבא

09-7602647

כאשר רוצים ליהנות מטעמו של בשר “על האש” כמו בשיפודיה לצד סטייל הייטיקסטי, קופצים למסעדת שיפודי ציפורה באיזור השרון. המנות הכשרות במסעדת שיפודי ציפורה בכפר סבא מוקפדות, עסיסיות וטעימות – מסלטי הבית ועד לשיפודים מכל הסוגים.

 

 

ויצמן 301, כפר סבא

073-7592923

במסעדת “אל גאוצ’ו” נתניה ניתן לערוך אירועים מרהיבים מלאי בשר עד 200 אורחים. במקום יש מסכי פלזמה, מסך ענק להקרנות מיוחדות באירועים, וחנייה חינם ובשפע. למסעדה גם אולם V.I.P ענק, בעל כניסה נפרדת מהמסעדה, המצויד במסך ענק למצגות למנהלים ואירועים. אולם ה-V.I.P יכול לארח עד 70 אורחים, וניתן לארח בו ארוחות בשר לערבי חברה, אירועים ועוד.

 

 

ש"ד עובד בן עמי 2, נתניה

09-8841264

הסועדים במסעדת צארום כבר יודעים מזמן שאוכל תימני הוא לא רק ג’חנון. המסעדה המשפחתית של צארום באיזור השרון מציעה לסועדים מגוון מנות מהמטבח התימני המסורתי – שיפודים, בשרים, מרקים ואם תבקשו יפה, גם ג’חנון תוצרת בית…

 

 

כצנלסון 25, הרצליה

077-9975654

השניצל עשה עלייה מאוסטריה הרחוקה, והפך במהרה לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. גם אתם אוהבים שניצלים? במסעדת שניצל קומפני בהרצליה מכינים שניצלים עסיסיים במגוון גרסאות ובטעם של בית. גם סלטים וכריכים מכינים במסעדת שניצל קומפני באיזור השרון, והכול בכמויות נדיבות ובמחירים הוגנים.

 

 

המנופים 9, הרצליה

09-9589234

כמו האיש שעל שמו היא קרויה, המוניטין של מסעדת קולומבוס בהרצליה יצא למרחקים, בזכות צוות המלצרים המזמר והדיינר האמריקאי המגוון. לאחרונה מסעדת קולומבוס שבאיזור השרון התחדשה בתפריט כשר ומפתיע, הכולל בין השאר בשרים עסיסיים שיגרמו לכם לגלות את אמריקה בכל ביס מחדש…

 

 

אבא אבן 4, הרצליה פיתוח

09-9589880

מסעדת חוף המוקפת בתפאורה הכי יפה באזור השרון – חוף הים של הרצליה פיתוח. מסעדת גזיבו מזמינה אתכם לשלב נופים מרהיבים של ים ושקיעה עם פעילויות ימיות ועם טעמים מעוררי השראה. הבילוי במסעדת גזיבו מכה גלים, הרבה בזכות התפריט המגוון שכולל מעדנים מכל הסוגים: מנות פתיחה מושקעות, בשרים ודגים מובחרים ואפילו מטעמים בניחוח אסייתי. במסעדת גזיבו מותר (ורצוי) לגלוש מהארוחה לקיאק, לקטמרן ולגלשן…

 

 

רמות ים 4, הרצליה פיתוח

09-9502000

רשת מסעדות חובקת עולם שזוכה להצלחה בינלאומית חוצה יבשות – וכעת מגיעה גם לישראל. הסניף הישראלי של מסעדת Meat and Wine שוכן בהרצליה פיתוח, ומאפשר לבאים בשעריו להתרגש מהנאות בלתי נשכחות שטרם נחוו כאן בארץ.

 

 

שנקר 16, הרצליה פיתוח

09-9567004

בקומה השנייה של קניון ארנה המפואר, אשר שוכן בהרצליה פיתוח, יושבת מסעדת “ביסטרו 56”. על רקע הנוף המרהיב של המרינה והים, כשבריזה מענגת מנשבת במרפסות הפתוחות עת השמש עוזבת ומכשפת את המתבוננים בשקיעתה, אפשר להירגע, ליהנות באמת מהחיים, ולאכול ארוחה מצוינת, כשהעיניים והחיך מתחרים ביניהם מי מתענג יותר.

 

 

השונית 5, הרצליה פיתוח

09-9565181

כריכים בשריים משגעים, מנות פסטה בשרניות ייחודיות, המבורגרים, סטייקים, פוקצ’ות עם תוספות בשריות מדליקות (שקדי עגל, אסאדו ועוד) הנאפות במקום, מנות עוף ודגים מקוריות ועוד ועוד תענוגות, נכללים בתפריט הכשר-בשרי המוצע בסניף המושבה של מסעדת רוזה. המקום מתגאה בכשרות של הרב מחפוד, ואתם מוזמנים לבלות בו באווירה קוסמופוליטית טובה. ברוזה ניתן לערוך גם אירועים בשריים מושקעים ושווים במיוחד.

רחל אימנו 2, ירושלים

077-2307666

מסעדת בשרים בירושלים, המהווה חגיגה חובקת עולם של טעמים, עם מאכלים ירושלמים לצד מנות אהובות ממטבחים שונים בעולם. טאקו, המבורגרים, פסטות ומגוון בשרים  – כל אחד ימצא מה לאהוב בתפריט האקלקטי של רוזה. את חווית הבילוי במסעדה הירושלמית משלים העיצוב המוקפד של החלל המזמין, המשלב קווים מודרניים וקלאסיים. למסעדה סניף נוסף במושבה הגרמנית.

 

יפו 31, ירושלים

077-2307643

הסניף הבשרי של קפה רימון הוקם כדי לספק את תאוותם של אוהבי הבשר באותה אווירה מוכרת וחמימה: עם קירוי אבן מרחיב לב ושירות מסור. בין המנות הרבות של התפריט הבשרי תוכלו למצוא בביסטרו הכשר רצועות אנטרקוט מוקפצות, תבשיל בקר עסיסי, דגים ופינוקים מתוקים.

 

 

לונץ 4, ירושלים

1599-5010-30

מסעדת אנג’ליקה עוטפת את הסועדים בפינוקים מכל הסוגים: החל מההווי של המסעדה בירושלים ועד לאווירה הבלתי מחייבת שיוצרת הישיבה על הבר. על הנאות החך של אנג’ליקה אמונים צמד השפים מרגי וגרשוביץ’, הבוראים במיומנות פנינים קולינאריות נחשקות בהתאם להיצע הטרי שבשוק. התפריט הכשר של המסעדה משתנה אף הוא – בהתאם לעונות השנה ולהשראה השורה על השפים היצירתיים.

 

 

וושינגטון 4, ירושלים

077-2307702

מאז 1990, מסעדת סמי השוכנת ברחוב אגריפס הפכה לביתם של אוהבי האוכל העממי. המסעדה בירושלים מעמידה לרשות הסועדים תפריט כשר ועשיר בטעמים – שינעמו לכל טעם וכיס. לא פחות מההיצע המרשים, במסעדת סמי לא מתפשרים על איכותם של חומרי הגלם המובחרים. בין מנעמי מסעדת סמי אפשר למצוא חומוס עשיר, מרקים מפנקים וכמובן בשרים עסיסיים שיעשו אתכם מאושרים.

 

 

אגריפס 80, ירושלים

02-6250985

בשנת 1868 בנו יהודים יוצאי חומות העיר העתיקה מבנה אבן יפהפה ובו חללים שונים עם תקרות גבוהות וקשתות מעוטרות באבנים ירושלמיות. במבנה זה המסעדה שלנו, ברחוב המלך דוד בירושלים. השף יענקלה תורג’מן ירושלמי ברמ”ח אבריו, חי ועבד בלונדון במסעדות אירופאיות מודרניות, מגיש תפריט יצירתי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים מהשווקים המקומיים בטכניקות בישול מודרניות.

 

 

המסעדה הכשרה בהשגחת העדה החרדית מתמחה בהכנת הנתח הנחשק במיומנות מעוררת השראה – מיישון הבשר במשך מספר שבועות ועד התיבול הייחודי של השף והבעלים דודו אסרף. הנתח המגרה שיונח על צלחתכם יתחסל במהרה, ולא רק הוא: במסעדת אנטריקוט אפשר ליהנות מבשר כבש, כבדים ומעורב ירושלמי אסלי שיגרמו לכם ללקק את האצבעות.

 

 

המרפא 1, ירושלים

073-7027317

מסעדת אוליב אנד פיש מביאה בשורה חדשה לנוף המסעדות בירושלים. המסעדה הפכה לנקודת מפגש בין מסורתי למודרני, בין מזרח למערב. המרפסת של המסעדה תורמת את שלה ומשקיפה לנופיה הקסומים של עיר הבירה. התפריט הכשר של אוליב אנד פיש משלב טעמים אירופאים עם הנאות ים תיכוניות מענגות – מסלטים ומנות אנטיפסטי ועד לדגי ים ובשרים מגרים.

 

 

ז'בוטינסקי 2, ירושלים

077-9974633

“ראצ’ה”, מסעדת בשרים גרוזינית בתל אביב, מציעה חוויה קולינרית עשירה, באווירה משפחתית ומשמחת – וגם הופעות וזמרים מתחלפים! המסעדה ממוקמת במרכז הבוהמי של תל אביב, ברחוב אחד העם. כל מה שתזמינו ב”ראצ’ה” מתאפיין בטעם ביתי-גורמה, שמוענק באהבה גדולה לתרבות הגרוזנית.

בתפריט של מסעדת “החצר” מככבות מנות יצירתיות ועכשוויות – שילוב מקורי של מטבח ים-תיכוני עם השפעות ישראליות. למסעדה גן אירועים רחב ידיים, שיכול לארח כ-300 איש. בשעות הצהריים ניתן לערוך במסעדה עצמה אירועים קטנים לעד 100 אורחים

דרך בית לחם 7, ירושלים

02-6719922

מאז 1992, מייקס פלייס פותח לכם צוהר לחוויית בילוי שמחה באווירה של חו”ל. מייקס פלייס משופע במוטיבים איריים ואנגליים, הכוללים עיצוב עץ חם ומזמין. הדלת של מייקס פלייס פתוחה עד הלקוח האחרון, ומובילה לפינות ישיבה המאובזרות במסך ולבר המרשים לא פחות – שבו תמיד תמצאו מה לשתות. התפריט של מייקס פלייס אף הוא חובק עולם, עם טעמים איטלקיים, אמריקאים ומקסיקניים שמוסיפים הרבה טעם לחוויית הבילוי.

 

 

יפו 33, ירושלים

054-7991220

משפחת אבוחצירה, דור שלישי לשושלת הקצבים המפורסמת, ממשיכה את המסורת עם קציצות המתובלות ביד אוהבת ומוגשות בתוך לחם פרנה נימוח הנאפה בטאבון טיט. כדי שההנאה תהיה מושלמת, מסעדת קציצות הכשרה משתמשת בנתחי בשר מובחרים המטופלים בקפידה. ביחד עם תבשילי הקדרה ומעדנים ביתיים נוספים – השמחה במסעדת קציצות אינה יודעת שובע…

 

 

החרוב 5, ירושלים

02-6253167

מלך חדש הגיע העירה! רשת קינג ג’ורג’ המפורסמת מגיעה למתחם סינמה סיטי בירושלים, ומאפשרת למבלים ליהנות ממגוון עצום של טעמים מופלאים. והכול במחירים נחשקים! כמיטב המסורת של הרשת, גם מסעדת קינג ג’ורג’ בירושלים עטופה בעיצוב מזמין ובמוזיקה נעימה. גולת הכותרת של הבר מסעדה הוא כמובן התפריט הכשר, הכולל שפע של מטעמים המתאימים לכל טעם וכיס: ממנות עיקריות ועד קינוחים מפתים ותפריט אלכוהול עשיר.

 

 

דרך יצחק רבין 10, ירושלים

073-7598949

מסעדת פוקצ’ה במושבה עטופה אווירה כפרית וספוגה במורשת ירושלמית כובשת. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה עתיק עם חצר אבן, המעמידה לרשותכם שלושה מתחמי בילוי שובי עין: חלל מרכזי עטור מרצפות אבן ודוכן ירקות ססגוני, גלריה אינטימית וחצר באוויר הצלול. מעדני התפריט הכשר של פוקצ’ה במושבה עשויים מתוצרת השוק הטרייה, הלובשת צורה בדמותן של פוקאצ’ות טריות, בשרים, דגים וסלטים מעוררי חושים.

עמק רפאים 35, ירושלים

073-7585692

במתחם האירוח הדו-קומתי של גשן Events אפשר לחגוג אירועים שמחים בקומת הכניסה המיועדת ל 65 מוזמנים או בקומה העליונה, המיועדת לאירוח 45 חוגגים. ניתן לסגור את המקום עבור 100 אורחים ולקיים אירועי בוקר של 40 מוזמנים.

נחלת בנימין 37, תל אביב

03-5600766

במסעדת גושן השוכנת בלב נחלת בנימין בתל אביב מבינים בבשר. בגושן הפשטות היא זו שעושה את ההבדל, באמצעות נתחים מובחרים, תבלינים טריים וניסיון עשיר בטיפול בבשר מכל סוג. התפריט העשיר של המסעדה מציע מנות בשר משובחות לצד שלל מנות מפתיעות.

 

 

נחלת בנימין 37, תל אביב

03-5600766

חדשות טובות לאוהבי הדגים: בדרבי בר דגים תמצאו את מבוקשכם בכל הצורות והגדלים. תפריט המסעדה מכיל מבחר מרשים הכולל דגי ים, דגי בריכה וסושי איכותי. לצד כל אלו אפשר למצוא בתפריט המסעדה גם פסטות מושקעות ותוספות טעימות.

מסתבר שגריל בר איכותי זה מיתוס. מסעדת מיתוס. עד לשעות הערב המוקדמות מציעה המסעדה למבקריה מנות עסקיות אטרקטיביות. לאחר מכן, המקום הופך לבר מסעדה אלגנטי, המציע אלכוהול מגוון ואיכותי. בכל שעות היום התפריט העשיר כולל דגים, פסטות והרבה בשר.

 

 

ויצמן 2, תל אביב

03-6932002

מסעדת 2C הוקמה מתוך רצון להעניק חוויה יוצאת דופן לקהל לקוחותיה. כמו בכל עיר גדולה בעולם, הוקמה לראשונה בישראל מסעדת מצפה הגבוהה במזה”ת הצופה על העיר וסביבתה. כל זאת על מנת לתת למבקר הרגשה מדהימה המשלבת נוף עוצר נשימה עם חוויה גסטרונומית מושלמת. כדי לעמוד בסטנדרטים שהצבנו לעצמנו אנו עושים הכל על מנת להעניק לך את ההרגשה הנקראת “על גג העולם”.

דרך מנחם בגין 132, תל אביב

073-7020994

רשת מסעדות הגריל שנוגעת בליבם של המבלים דרך החך, ממשיכה את המסורת הטעימה גם בסניף יהודה מכבי שבתל אביב. מסעדת הטאבון והמנגל בתל אביב מתמחה בהכנת בשרים מנתחים מובחרים, שעברו תיבלון וצלייה בדיוק במידה. עד שהם ינחתו אצלכם בצלחת, יפתחו עבורכם בטאבון והמנגל שולחן עמוס בסלטים טריים ומעוררי תיאבון תוצרת בית.

 

 

יהודה המכבי 65, תל אביב

073-7598518

החלטתם לחגוג? או לארח? ברשת מסעדות סמרקנד ניתן להפגש לפני הארוע ולטעום מהתפריט לפי טעמכם ותקציבכם. לשלב מנות, מזנון וקינוחים. סמרקנד מציעה לכם לקיים אירועים באווירה אחרת. אירועים פרטיים: בר מצווה, ימי הולדת וכו’. אירועים לחברות: אירועים עסקיים במסגרת נעימה המאפשרת לעובדים להכיר ולהתגבש באווירה אותנטית מיוחדת.

 

 

מנחם בגין 125, תל אביב

073-7585669

המסעדה שהביאה את בשורת שיפודיית ההייטק לנוף הקולינארי המקומי עושה את זה גם בבת ים! כמו שאר מסעדות המצליחות של שיפודי ציפורה – גם המסעדה בבת ים מתמחה באוכל ים תיכוני אהוב, שארוז באווירה מסוגננת ועיצוב מושקע. במסעדת שיפודי ציפורה הכשרה הלאפות חמות, השיפודים מגרים והאווירה מזמינה.

בר שאול 5, בת ים

073-7592976

אוכל ים תיכוני אותנטי באווירה אחרת, זה מה שמחכה לכם במסעדת שיפודי ציפורה – שיפודיה מסוגננת. ההשקעה הרבה בעיצוב של המסעדה בראשון לציון ניכרת בכל פינה – בתאורה הרכה, ברצפה המבריקה ובתפאורה היפה. את החוויה בשיפודי ציפורה הכשרה משלימים, איך לא, בשרים עסיסיים של שיפודיה שעושים טוב על הנשמה.

סחרוב 26, ראשון לציון

03-9524040

הגריל במסעדת גחלים ברחובות לא נח לרגע. ממנו יוצאים ללא הפסקה בשרים משובחים, דגים ועופות לעברם של הסועדים המרוצים. במסעדת גחלים הכשרה בפארק המדע ברחובות, מוגשים בשרים מיושנים, פסטות, סלטים טריים ולקינוח – אחרונות נהדרות.

 

המדע 1, רחובות

073-7584240

מסעדת צ’מפיונס, השוכנת במתחם הסוויטות המפואר בכפר המכבייה, מציעת חוויה קולינארית שאין שנייה לה. במסעדת צ’מפיונס ברמת גן מתמחים במנות בשריות כשרות עם נגיעות אסייתיות – והכול באווירה של בר ספורט אמריקאי, עם מסכי LCD ענקיים המאפשרים צפייה בשידורי ספורט.

 

פרץ ברנשטיין 7, רמת גן

03-6715688

מסעדת יוקרה ירושלמית המאפשרת לסועדים ליהנות מכל העולמות: ממנות גורמה ותפריט כשר, מטעמים אירופאים וישראלים. בתפריט של מסעדת אלומה תמצאו שפע של טעמים מוקפדים, שבהם מנות בשרים ודגים מוקפדות. בין מנות הבשרים מחכה לכם לזניה פתוחה של שפונדרה, אורז בר עם בשר טחון והפתעות נוספות. הנאות הטעם של מסעדת אלומה מוגשות בחלל נעים ואלגנטי, שמשלים חווית בילוי מהנה.

העליה 1, ירושלים

02-6437555

מסעדת כנען היא ביסטרו קלאסי עם טוויסט ישראלי עכשווי. במקום חוויה של שפע ואיכות ואוכל בשרי כשר ממיטב חומרי הגלם, שמציב סטנדרטים גבוהים לשאר המסעדות בתל אביב. העיצוב העדכני והמרפסת הענקית היפה של כנען מספקים חיבור בין רשמיות אלגנטית לבילוי קליל ונינוח, כך שכל לקוח ימצא בכנען את האווירה שמתאימה בדיוק לו.

אחד העם 14, תל אביב

077-2307600

“לאגו” – מסעדת בשרים ייחודית ויפהפייה – שוכנת בלב פארק שמיר במעלה אדומים, לצד אגם המוקף בשטחים ירוקים וגנים מלבלבים. המקום המודרני והמעוצב מאפשר לסועדים ליהנות מהנוף המדברי הקסום. בלאגו חוויה קולינרית בשרית כשרה, סוחפת ואיכותית במיוחד, עם מנות גורמה מושקעות ממיטב חומרי הגלם. אל תחמיצו את מנת הדגל: טורנדו רוסיני – כבד אווז על נתח פילה בקר ורוטב יין אדום.

פארק שמיר, מעלה אדומים

077-2307738

רשת הבשרים על האש המובילה, הפופולארית והוותיקה בישראל, עם 15 סניפים ברחבי הארץ – מנהריה עד אילת.

אתם מוזמנים להיכנס לאחד מסניפי הרשת ולהינות מארוחת בשרים משובחת בליווי מגוון סלטים איכותיים וכמובן לאפות חמות הישר מהטאבון, המרכיבים ארוחת בשרים ים תיכונית מושלמת ויוצרים עבור הסועדים ברשת שיפודי התקווה חוויה בלתי נשכחת המשאירה טעם של עוד.

בפריסה ארצית

רדבורגר בר היא בר-מסעדה בשרית, עסיסית וכשרה, השוכנת במיקום מופלא – מול נופי הגלים והים הכחול המשגע באזור נתניה החדשה, ליד הצוק הנתנייתי הנודע. האווירה ברדבורגר ייחודית ומהנה ואליה מצטרפת הבריזה המלטפת והמרעננת שמגיעה אף היא לבלות במקום הישר מהים הסמוך. ומה הולך עם אווירת הים יותר מבירה? ברדבורגר מוצע מגוון עצום של בירות מהחבית לבחירתכם ולהרמת מצב הרוח יחד עם הרוח מהים.

גד מכנס 2, נתניה

077-2307739

רשת מסעדות היוקרה האמריקנית “ניו יורק סטייק האוס” הגיעה לארץ וכובשת את מתחם היס פלאנט על האגם בראשון לציון. מסעדת הבשרים הכשרה בראשון לציון מציעה לסועדים מבחר מנות המיוצרות מבשרים בייבוא מיוחד מנברסקה שבארה”ב. בשר כשר וחלק ברמה שטרם נראתה בארץ.

המאה ועשרים 6 (מתחם יס פלנט) ראשון לציון

03-9311419

במסעדת הרווי’ס Harvey’s גם שומרי המסורת יכולים ליהנות מתפריט בשרים משובח. מסעדת הרווי’ס Harvey’s היא מעשנת בשרים, יחידה מסוגה בירושלים. תפריט המסעדה מציע בשרים מעושנים בעץ בעישון איטי, לצד מנות פתיחה, בשרים על הגריל, מגוון בירות בוטיק מהחבית וקוקטיילים מיוחדים.

בן שטח 7, ירושלים

02-6246444

בתפריט של “מסעדת בוסי” – שאת מנותיו מכינים במקום ועם ההזמנה וממיטב חומרי הגלם – מככבות מנות אוכל גריל ישראלי הכוללות שיפודים מכל מני הבשרים. לצד מאכלי הבשר לאניני הטעם מוגשים בבוסי גם סלטים, דגים, בישולים, וכמובן גם קינוחים מעולים. הבשרים שמהם מיוצרות המנות ב”מסעדת בוסי” הם מהמובחרים ביותר, וכל האוכל כשר, טרי וטעים במיוחד. בוסי – חווית בשרים בלתי נשכחת!

אצ״ל 41, תל אביב

077-9969374

מסעדה שהיא מקדש בשרים ייחודי הפועלת במתחם אושילנד בכפר סבא, ומביאה אל אזור השרון את כל מה שאוהבי האוכל האיכותי מחפשים, ובגדול. האוכל כשר ומוקפד, ועליו חתום שף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר), מוכן בטכניקות בישול מגוונות שמהוות שילוב בין שיטות הכנה קלאסיות ומתקדמות, כמו למשל: סו וויד – בישול בוואקום, עישון בשרים בשבבי עץ בניחוחות דובדבן או חביות ברנדי ובישול מולקולרי. גם דרכי ההגשה המקוריות והחווייתיות יפתיעו אתכם, אם אתם מעריכים השקעה קולנרית, כשנתח הבשר שתבחרו יוגש לכם על מצע אבן לבה לוהטת, ותוכלו לצרוב אישית את המנה שלכם, לפי העדפותיכם האישיות.

עתיר ידע 4, כפר סבא

077-2311881

מסעדת פטרוזיליה היא מסעדת גריל בשרים כשרה, ישראלית וותיקה, השוכנת בלב אזור הבילוי והעסקים של תל-אביב, בשדרות רוטשילד. המסעדה, הכשרה בהשגחת רבנות ת”א, פתוחה מאז 1995. מטבח ישראלי אותנטי אך מעודכן המשלב גריל בשרים יחד עם מגוון רב של מנות המשתנות על בסיס יומיומי.

שדרות רוטשילד 47, תל אביב

03-5162468

בראשית היא מסעדת שף כשרה המציעה לכם בילוי אקסקלוסיבי ומענג באווירה כפרית פסטורלית ויוקרתית, במקום יפהפה המתמחה בקולינריה עילית. למסעדה תפריט בשרי חדש ומלהיב, שמבטיח לערוך גם ללקוחות הוותיקים היכרות מחודשת עם יכולות השף שלנו – יוגב לוי. בתפריט תמצאו את הבשר הכי משובח שיכולנו להוציא מהמעשנה. בקיצור, תטעמו ותבינו כי “אין עשן בלי אש”.

ביל''ויים 12, גדרה

077-2312084

מסעדת הבשרים “פיקניה” – שהוא שמו של נתח בשר פופולרי בברזיל בפרט ובדרום אמריקה בכלל – נפתחה על ידי שדרן הרדיו קיקה סמואל (“חולם בספרדית”, רדיוס 100 FM) ברעננה באביב 2018. המקום, שבתכנונו הושקעו מחשבה ומשאבים רבים, מביא אל אוהבי הבשר והמסורת הדרום אמריקאית את כל תענוגות האוכל האהובים ביותר, ביניהם, מלבד מנות על בסיס נתחי פיקניה, גם: אמפנדס, נקניקיות מיני צ’וריסוס, סטייקים מעולים למשל מנתח אנטריקוט מיושן או סינטה מיושנת, סטייק טלה, נתחי קצבים בהכנה ייחודית למקום, המבורגרים מגוונים עם מבחר תוספות ועוד ועוד הצעות מפתות – כולן מוכנות בידי מומחים ועשיות מבשרים דרום אמריקאים איכותיים וכשרים בלבד.

החרושת 14, רעננה

077-2315682

סניפי רשת אל גאוצ’ו – שייסדו עולים מארגנטינה – מספקים כבר מ-1982 תפריט בסגנון ארגנטינאי לישראלים, שאוהבים לבלות במסעדות הבשרים המפנקות. בכל מסעדות הרשת, ובסניף ראשל”צ, מושם דגש על איכות הבשרים המיובאים מארגנטינה ועל מבחר אלמנטים עיצוביים מדרום אמריקה, המשדרים חום ותאווה לבשר וליין.

דרך המכבים 44, ראשון לציון א.ת ישן

077-9772391