

התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.


כאמל – בית קפה-מסעדה, בר מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדה – בית קפה בחיפה. המסעדה ממוקמת בחוף ימה הקסום של חיפה בצפון הארץ ובשעות היום ניתן להנות בה מאווירת שאנטי ומוסיקת צ’יל אאוט. בשעות הלילה המוסיקה במקום נעשית רועשת יותר והמסעדה לובשת אווירה פאבית. בתפריט המגוון תוכלו להנות ממנות בשריות רבות ומגוונות.


וילה מארה – בשרים, דגים, פירות ים, בר מסעדה
מסעדת החוף וילה מארה – Villa Mare – שוכנת בבת ים ונהנית משני יתרונות בולטים במיוחד – הקרבה הגדולה אל הים היפהפה, השקיעות והגלים, והמומחיות בהכנת אוכל מעולה, בדגש על מנות בשריות מופלאות, כמו אנטריקוט מיושן, המבורגרים, נקניקיית עגל ענקית ודיסקו בשרים – מנה המיועדת ל 4 סועדים.


בני הדייג – דגים, בשרים, פירות ים
בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת בנמל תל אביב מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


טריולה – בראסרי איטלקי, בשרים, מסעדת שף
טריולה, מסעדת הבראסרי הידועה, שממוקמת בלב אזור הבילוי פ״ת (רח׳ שחם) תשמח לארח אתכם לאירוע משפחתי או עסקי שגולת הכותרת שלו היא קולינריה עכשווית במיטבה. את האווירה הנעימה והאינטימית ששוררת בחדר הפרטי יחזק תפריט עשיר, המורכב ממנות נדיבות ומרהיבות, שנותנות תמורה מלאה לכסף.


המבשלה – מבשלת בירה, בר ואוכל, בר מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.


פסטורי – איטלקי, ביתי, בשרים, דגים, פירות ים
חצר איטלקייה קסומה ובר במרכזה, המציעה מגוון בשרים ומאכלי ים בניחוח טוסקנה. בתפריט תמצאו פירות ים, דגים ובשרים מובחרים, מבחר עצום של מנות ראשונות וכמובן פסטה, המיוצרת במקום בשילובים וטעמים מכל העולם


מסעדת XO – בשרים, דגים, פירות ים במג’דל שאמס
XO – מסעדת בשרים – שוכנת במג’דל שמס, גבוה גבוה ברמת הגולן, במרחק נסיעה קצרצרה מאתר החרמון. התיאור הזה כבר מבשר שלא רק בשר משובח יש ב-XO, אלא גם לוקיישן ייחודי וחלומי, שכולל נוף ממלא השראה ואוויר נפלא בקיץ, ובחורף – מראות של שלג ותחושת חו”ל.


מסעדת אלקאותר – בשרים, דגים, פירות ים, איטלקי, אירועים בכפר מנדא
למרגלות הר עצמון בגליל התחתון, בכניסה לכפר מנדא, נמצאת מסעדת אלקאותר. המסעדה המשפחתית שבה מתרכזות כל אוכלוסיות האזור, כדי ליהנות מאוכל מעולה במסעדה מזרחית אותנטית.
פירוש המילר אלקאותר הוא נהר גן עדן, וזו החוויה שאתם רוצים להציע לכם – גן עדן.


יוליה בנמל – ביסטרו, אירועים, בר מסעדה, בשרים, דגים, ים תיכוני, פירות ים
מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.


לימאני – מסעדת שף, ים תיכוני, בר, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.


ביילסאן – בשרים, ארוחות בוקר, גריל, דגים, על האש, פירות ים
מסעדת ביילסאן היא פנינה סודית שאותה אפשר לגלות ולדלות בלב עכו, בעיר העתיקה. על תפריט הפיוז’ן של ביילסאן מנצח שף מארן פארס, המוכר כמומחה לעשיית קסמים במטבח, ובביילסאן הוא מלהטט במטבח שממנו מגיחות מנות גורמה מעולות, כולל היצע של וריאציות חלביות וטבעוניות למנות מסורתיות המאפיינות את המטבח הערבי. יש האומרים שהיא פשוט המקום הכי תל אביבי בעכו – אבל צריך לדעת לחפש אותה, כך שהגעתם למקום הנכון!


הזקן והים נמל יפו – ים תיכוני, בשרים, דגים, פירות ים
הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.
הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.


FRAME – בר-מסעדה, ארוחות בוקר, בית קפה, בר, בשרים, פירות ים
את החוויה של פריים מרכיב פסיפס שלם של ניגודים, שמשלימים זה את זה ומאפשרים למבלים ליהנות מבילוי נוסח מנהטן (או לונדון) בלב תל אביב. מסעדת פריים היא צומת המפגיש סטייל עם החדשנות (כולל אולם קולנוע פרטי), וטעמים מערביים עם ניחוחות אסייתיים. התפריט של המסעדה התל אביבית נע בין סושי עטור פרסים לבין בשרים משובחים, בין סלטים עשירים לדגה טרייה ועוד.


ליביריה – בשרים, פירות ים, מבשלת בירה
ליבריה – מסעדה, פאב ומבשלה שבנמל חיפה – היא מקום חובה לחובבי הבשרים (והאלכוהול). בפאב מוגשות, כמובן, בירות “ליבריה” ועוד משקאות אלכוהוליים מלהיבים, כשלצידם מנות בשרים מושחתות, כמו: ה”יאנה בורגר” – עם קממבר, בייקון ורוטב ברביקיו פירות יער; נקניקיות ליבריה, המוגשות עם פירה תפו”א וכרוב מבושל בבירה; או תבשיל הבקר, המוכן באייל בלגי, שזיפים מיובשים וירקות שורש. אוכל חווייתי למביני עניין!


וניה ביסטרו – מסעדת שף, ביסטרו
למורשת יש טעם! מי שרוצה ליהנות מהמורשת ארוכת השנים של העיר חיפה על שלל לטעמיה, מוזמן לקפוץ לוניה ביסטרו: מסעדת בשרים בחיפה שנותנת כבוד לטעמים חיפאיים של פעם, לצד מגוון חידושים קולינאריים. במסעדת וניה ביסטרו החיפאית תוכלו למצוא מגוון רחב של בשרים: מטעמים של בית כגון כבד קצוץ ועד המבורגר מפתה מנתחי בשר מובחרים.


לה שוק – ביסטרו, ביתי, בשרים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.


באבא יאגה – בר-יין, בשרים, גורמה, דגים, פירות ים, צרפתי, רוסי
מסעדת באבא יאגה קרויה על שם המכשפה, שעל פי המיתולוגיה הסלאבית שומרת על מעיין החיים. באותה הצורה מסעדת באבא יאגה מחייה את הגוף והנפש באמצעות מעדנים מגוונים מכל רחבי אירופה. במסעדה בר מאובזר שלצד המנות המשובחות יוצר חוויה קולינארית בלתי נשכחת.


FRAME – בר-מסעדה, ארוחות בוקר, בית קפה, בר, בשרים, פירות ים
את החוויה של פריים מרכיב פסיפס שלם של ניגודים, שמשלימים זה את זה ומאפשרים למבלים ליהנות מבילוי נוסח מנהטן (או לונדון) בלב תל אביב. מסעדת פריים היא צומת המפגיש סטייל עם החדשנות (כולל אולם קולנוע פרטי), וטעמים מערביים עם ניחוחות אסייתיים. התפריט של המסעדה התל אביבית נע בין סושי עטור פרסים לבין בשרים משובחים, בין סלטים עשירים לדגה טרייה ועוד.


דרבי בר דגים – דגים, Take Away, בשרים, פירות ים
הנאה קולינארית שעושה גלים! זו תמצית החוויה של דרבי בר דגים ברמת אביב. נצר לשושלת מסעדות הדגים המפורסמת, גם המסעדה ברמת אביב מתמחה בהפיכת אוצרות הים הטריים למעדנים אנינים מלאכת מחשבת. לצד ההנאה מדגים ופירות ים משובחים, במסעדת דרבי בר דגים ניתן לחגוג אירועים לעד 80 משתתפים. חנייה בשפע.


פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.


טורקיז – בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים, על הים
מסעדת ‘טורקיז’ קיימת משנת 1991 ושוכנת בפרויקט סי אנד סאן בצפון תל אביב, ממש בסמוך לקו המים. הסועדים נהנים מתצפית מרהיבה אל הים שמשלימה את החוויה הים תיכונית המאפיינת את המסעדה. עיקר גאוותנו היא על איכות חומרי הגלם בהם אנו משתמשים, המצטיינים בטריות ואיכות עילאית.


הדיינר של גוצ’ה – אמריקאי, Take Away, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
ב”דה דיינר” – הדיינר של גוצ’ה – ממתינים לכם שני ברים ארוכים, האחד לאוהבי המטבח והריחות והשני לחובבי הבירות והאלכוהול. יש גם “בוטים” מדליקים, ישיבה צפופה וקומה שנייה שצופה על הסצנה. המקום מעוצב בסגנון רטרו מגניב ועכשווי, ומתכתב בחינניות עם הדיינרים האמריקאים בסטייל ובטעמים.


מזנון – סנדויץ’ בר, בשרים, פירות ים
מסעדת מזון מהיר פרי יצירתו של השף אייל שני המציעה מגוון סנדוויצ’ים בפיתה כגון: שרימפס בפיתה, פיתה מינוט סטייק קצבים, פיתה מלאה בצוואר פר צלוי עמוק ועוד. למסעדה סניף נוסף ברחוב קינג ג’ורג’ בתל אביב, גם שם נשמח לראותכם!


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


חצר גולדמן – דגים, ארוחות בוקר, בשרים, מסעדת שף, פירות ים
מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.


דולפין ים – דגים , בשרים, פירות ים
מסעדת הדגים הוותיקה בירושלים מזמינה אתכם ליהנות מהנאות חך שמהלכות קסם על המוני סועדים למעלה מארבעה עשורים. מסעדת דולפין ים הירושלמית מתמחה בדגים ופירות ים, שאת הכנתם היא שדרגה ברבות השנים לדרגה של אמנות. התפריט של המסעדה מכיל מנות דגה לצד בשרים עסיסיים – כולם מחומרי גלם טריים, מוגשים בנדיבות ובאהבה ע”י צוות המלצרים המסור של המסעדה. אפשר לחגוג במסעדה אירועים לעד 60 משתתפים.


מסעדת צ’לו – איטלקי, בשרים, דגים, ים תיכוני, מסעדת שף, פירות ים
צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.


בני הדייג – דגים, בשרים, פירות ים
בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת במרינה הרצליה מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.


ים 7 – דגים, פירות ים, בשרים
תפריטה של “ים 7” מציע לאורחי המקום דגים טריים, פירות-ים, בשר, פסטות ואוכל לצמחוניים, וכן מאכלים ים-תיכוניים טעימים.


בראון – בר-מסעדה, בשרים, פירות ים
בר מסעדה חיפאי, שהפך לכוכב הצפון של המבלים בחיפה והסביבה. סוד הקסם של מסעדת בראון הוא באנשים השמחים, בתפריט העשיר וכמובן בדיספליי אלכוהול מרשים. החגיגה של מסעדת בראון החיפאית נמשכת… ונמשכת… גם אל תוך הסופ”ש – וגם באירועים חגיגיים של עד 30 מוזמנים.


קצה הנחל – בשרים, מזרחי, פירות ים
מסעדת קצה הנחל השוכנת בכניסה לקיבוץ גינוסר היא בית אוכל לבנוני, המפגיש את המטבח הגלילי עם מסורת הבישול הערבית-לבנונית. השילוב המקורי יוצר חוויה קולינארית משכרת חושים.


אדמה בקתה קולינרית – ביסטרו, ארוחות בוקר, בשרים, דגים, מסעדת שף, פירות ים
“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.


אינדיאנה – בשרים, גריל, דגים, פירות ים
על הדרך המחברת בין עכו לכרמיאל מבצבצת חורשה מוריקה, שתעורר בכם סקרנות הולכת וגדלה. כאשר סוף סוף תגיעו לפתחה, המעבר דרך שער עץ יוביל אתכם לגן עדן גלילי שבמרכזו שוכנת אינדיאנה גריל בר, מסעדת שף מיוחדת במינה. אינדיאנה גריל בר השוכנת בחורשת אחיהוד בגליל המערבי משלבת סגנון של מסעדת שף גלילית עם חוויית בשרים משובחת.


מרקטו Mercato – איטלקי, Take Away, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת מרקטו השוכנת בעכו העתיקה הוקמה ע”י השף עומר שחר, שמביא לתחומי הבזאר מנות בניחוח איטלקי- ים תיכוני, המתבשלות לאיטן בטאבון מיוחד. בין המנות של Mercato (שוק באיטלקית) אפשר למצוא פיצה נפוליטנית הנאפית בטאבון, פסטות תוצרת בית, מנות דגה ובשרים – את כולן מכינים מתוצרת שמגיעה רעננה מהשוק המקומי.


פאגו פאגו – דגים, בשרים, יפני, סושי, פירות ים
מסעדת פאגו פאגו פועלת בעיר אילת מאז 1986 והצליחה לבסס את מעמדה בעיר כמוסד קולינרי מוביל. תפריט המסעדה כולל מאכלי ים, דגים וסושי בר איכותי לצד מנות בשר נבחרות. על מטבח המסעדה מנצח שף צעיר ומוכשר המשלב את מיטב המטבח הים תיכוני עם השפעות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.


פדרו – בשרים, אירופאי, ביסטרו, בר-מסעדה, דגים
מוסד קולינארי נחשב באילת, שכמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. לצד העיצוב המוקפד, המסעדה באילת מתמחה בהכנת נתחי בשר מובחרים המיושנים במקום ובמבחר משכר חושים של יינות משובחים. בפדרו מזמינם אתכם לחגוג בתחומי המסעדה ובגינה הסמוכה אירועי גורמי בלתי נשכחים.


ברביס – בר-מסעדה, בשרים
מסעדת בשרים באילת הממוקמת בלב פארק אופירה, מול מלון דן פנורמה אילת. העיצוב המושקע והחלל המרווח של ברביס, מלווים בתפריט עשיר ומפתה הכולל מבחר בשרים, פירות ים וכמובן את הליין המפורסם של ההמבורגרים המטריפים של ברביס. לחוגגים אירוע מציעה המסעדה האילתית חדר פרטי מיוחד לאירועים.