

התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.


רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


פינת השלושה – בוכרי, בשרים, סטקייה, על האש, שיפודים
מסעדת פינת השלושה הכשרה בתל אביב מוכרת בכל רחבי המדינה כמשכן לבשרים טעימים ועסיסיים במיוחד, עם טעמים בוכרים אותנטיים שעושים טוב על הלב ושמח בבטן. פינת השלושה מפנקת זוגות ומשפחות עם אווירה חמה ומזמינה ולאפות חמות חמות. בתפריט העשיר והכשר שלנו ניתן למצוא מגוון סלטים, תבשילים בוכריים ובשרים מהטובים והטריים ביותר.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


מסעדת XO – בשרים, דגים, פירות ים במג’דל שאמס
XO – מסעדת בשרים – שוכנת במג’דל שמס, גבוה גבוה ברמת הגולן, במרחק נסיעה קצרצרה מאתר החרמון. התיאור הזה כבר מבשר שלא רק בשר משובח יש ב-XO, אלא גם לוקיישן ייחודי וחלומי, שכולל נוף ממלא השראה ואוויר נפלא בקיץ, ובחורף – מראות של שלג ותחושת חו”ל.


1868 – בשרים, גורמה, צרפתי
בשנת 1868 בנו יהודים יוצאי חומות העיר העתיקה מבנה אבן יפהפה ובו חללים שונים עם תקרות גבוהות וקשתות מעוטרות באבנים ירושלמיות. במבנה זה המסעדה שלנו, ברחוב המלך דוד בירושלים. השף יענקלה תורג’מן ירושלמי ברמ”ח אבריו, חי ועבד בלונדון במסעדות אירופאיות מודרניות, מגיש תפריט יצירתי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים מהשווקים המקומיים בטכניקות בישול מודרניות.


באבא יאגה – בר-יין, בשרים, גורמה, דגים, פירות ים, צרפתי, רוסי
מסעדת באבא יאגה קרויה על שם המכשפה, שעל פי המיתולוגיה הסלאבית שומרת על מעיין החיים. באותה הצורה מסעדת באבא יאגה מחייה את הגוף והנפש באמצעות מעדנים מגוונים מכל רחבי אירופה. במסעדה בר מאובזר שלצד המנות המשובחות יוצר חוויה קולינארית בלתי נשכחת.


1868 – בשרים, גורמה, צרפתי
בשנת 1868 בנו יהודים יוצאי חומות העיר העתיקה מבנה אבן יפהפה ובו חללים שונים עם תקרות גבוהות וקשתות מעוטרות באבנים ירושלמיות. במבנה זה המסעדה שלנו, ברחוב המלך דוד בירושלים. השף יענקלה תורג’מן ירושלמי ברמ”ח אבריו, חי ועבד בלונדון במסעדות אירופאיות מודרניות, מגיש תפריט יצירתי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים מהשווקים המקומיים בטכניקות בישול מודרניות.


ביסטרו 56 – ביסטרו , בשרים, צרפתי
בקומה השנייה של קניון ארנה המפואר, אשר שוכן בהרצליה פיתוח, יושבת מסעדת “ביסטרו 56”. על רקע הנוף המרהיב של המרינה והים, כשבריזה מענגת מנשבת במרפסות הפתוחות עת השמש עוזבת ומכשפת את המתבוננים בשקיעתה, אפשר להירגע, ליהנות באמת מהחיים, ולאכול ארוחה מצוינת, כשהעיניים והחיך מתחרים ביניהם מי מתענג יותר.