XO – מסעדת בשרים – שוכנת במג’דל שמס, גבוה גבוה ברמת הגולן, במרחק נסיעה קצרצרה מאתר החרמון. התיאור הזה כבר מבשר שלא רק בשר משובח יש ב-XO, אלא גם לוקיישן ייחודי וחלומי, שכולל נוף ממלא השראה ואוויר נפלא בקיץ, ובחורף – מראות של שלג ותחושת חו”ל.

כביש חרמון, מג'דל א-שמס

077-231675

“דוריס קצבים” מציעה בשר טרי ומשובח שעבר תהליך ארוך ומורכב, החל מבחירת העגלים בשטחי המרעה ועד לטיפול המקצועי בנתחי הבשר. מסעדת “דוריס קצבים” משלבת בתוכה אטליז איכותי ובר מסעדה. זוהי המסעדה הראשונה מסוגה בארץ ומאז פתיחתה זכתה לעשרות כתבות וביקורות חיוביות בעיתונים המובילים בארץ.

ראש פינה

04-6801313

“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.

מעלה הראשונים 8, זכרון יעקב

04-6293183

מסעדת 300 גרם קרויה על שם המשקל הפופולרי ביותר של נתחי הבשר ושוכנת בבקתת עץ קסומה, שעטופה בגינה גלילית מוריקה בלב מושב בצת. על הנאות החך השמימיות אמון השף איתי חסון, שמנצח על הכנת הבשרים בטכניקות חיתוך ויישון מיוחדות. מקהלת הטעמים תוגש לשולחנכם כאחר כבוד על גבי פאריג’ות, ותבשר על פתיחתה של חגיגת הבשרים.

 

 

מסעדת ביילסאן היא פנינה סודית שאותה אפשר לגלות ולדלות בלב עכו, בעיר העתיקה. על תפריט הפיוז’ן של ביילסאן מנצח שף מארן פארס, המוכר כמומחה לעשיית קסמים במטבח, ובביילסאן הוא מלהטט במטבח שממנו מגיחות מנות גורמה מעולות, כולל היצע של וריאציות חלביות וטבעוניות למנות מסורתיות המאפיינות את המטבח הערבי. יש האומרים שהיא פשוט המקום הכי תל אביבי בעכו – אבל צריך לדעת לחפש אותה, כך שהגעתם למקום הנכון!

בן עמי 19 , עכו

077-2316619

לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.

נמל קיסריה, קיסריה

04-6100022

לונה ביסטרו היא מסעדת בשרים אותנטית הממוקמת בנצרת, ומכינה מאכלים מבית נצרת. הנשים שמבשלות את הבשרים והדגים במטבח הן מקומיות, והאוכל אותו הן מבשלות הוא אוכל של בית. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני עם אלמנטים דקורטיביים שזועקים “נצרת”, ונהנית להעניק לקהל לקוחותיה מנות טריות בעבודת יד ביתית באווירה תוססת.

תופיק זיאד 53, ביג פאשן, נצרת

04-8888626

מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת שף בשרית זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!

דרך הגליל, ראש פינה

077-997680