מסעדת הבשרים “פיקניה” – שהוא שמו של נתח בשר פופולרי בברזיל בפרט ובדרום אמריקה בכלל – נפתחה על ידי שדרן הרדיו קיקה סמואל (“חולם בספרדית”, רדיוס 100 FM) ברעננה באביב 2018. המקום, שבתכנונו הושקעו מחשבה ומשאבים רבים, מביא אל אוהבי הבשר והמסורת הדרום אמריקאית את כל תענוגות האוכל האהובים ביותר, ביניהם, מלבד מנות על בסיס נתחי פיקניה, גם: אמפנדס, נקניקיות מיני צ’וריסוס, סטייקים מעולים למשל מנתח אנטריקוט מיושן או סינטה מיושנת, סטייק טלה, נתחי קצבים בהכנה ייחודית למקום, המבורגרים מגוונים עם מבחר תוספות ועוד ועוד הצעות מפתות – כולן מוכנות בידי מומחים ועשיות מבשרים דרום אמריקאים איכותיים וכשרים בלבד.

החרושת 14, רעננה

077-2315682