

רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


חצר גולדמן – דגים, ארוחות בוקר, בשרים, מסעדת שף, פירות ים
מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.


אוליברי Olivery – ביסטרו, איטלקי, בשרים, דגים, פיצה, פסטות
אהבה בנוסח סיציליה מחכה לכם באוליברי – מסעדה איטלקית חמה ומזמינה בלב תל אביב. החוויה של מסעדת אוליברי מבוססת על מטבח סיציליאני שבו מככבים חומרי גלם מעולים מאיטליה. על הפיכתם למנות גורמה מנצח השף רמי אמינוב – עם פיצות דקות הנאפות על טאבון ייחודי מסוגו בארץ, פסטות מעולות ובשרים מגרים. כולם משתלבים זה בזה לכדי הנאה איטלקית מעוררת חושים.


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


צפון אברקסס – דגים, בשרים
צפון אברקסס – המסעדה של השף אייל שני והבמאי שחר סגל, הממוקמת בסמוך לבר האברקסס. המסעדה מציעה תפריט בשרים, דגים ופירות ים משובח ואווירה טעימה במיוחד!


הדיינר של גוצ’ה – אמריקאי, Take Away, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
ב”דה דיינר” – הדיינר של גוצ’ה – ממתינים לכם שני ברים ארוכים, האחד לאוהבי המטבח והריחות והשני לחובבי הבירות והאלכוהול. יש גם “בוטים” מדליקים, ישיבה צפופה וקומה שנייה שצופה על הסצנה. המקום מעוצב בסגנון רטרו מגניב ועכשווי, ומתכתב בחינניות עם הדיינרים האמריקאים בסטייל ובטעמים.


טורקיז – בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים, על הים
מסעדת ‘טורקיז’ קיימת משנת 1991 ושוכנת בפרויקט סי אנד סאן בצפון תל אביב, ממש בסמוך לקו המים. הסועדים נהנים מתצפית מרהיבה אל הים שמשלימה את החוויה הים תיכונית המאפיינת את המסעדה. עיקר גאוותנו היא על איכות חומרי הגלם בהם אנו משתמשים, המצטיינים בטריות ואיכות עילאית.


פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.


דרבי בר דגים – דגים, Take Away, בשרים, פירות ים
הנאה קולינארית שעושה גלים! זו תמצית החוויה של דרבי בר דגים ברמת אביב. נצר לשושלת מסעדות הדגים המפורסמת, גם המסעדה ברמת אביב מתמחה בהפיכת אוצרות הים הטריים למעדנים אנינים מלאכת מחשבת. לצד ההנאה מדגים ופירות ים משובחים, במסעדת דרבי בר דגים ניתן לחגוג אירועים לעד 80 משתתפים. חנייה בשפע.


קפה נמרוד – איטלקי, ארוחות בוקר, בית קפה, בשרים, דגים, כפרי
הבריזה שמגיעה מן הים, נושאת עמה את ראש פינה לנמל תל אביב… תכירו את קפה נמרוד, מסעדה תל אביבית שלא מסתפקת בנוף לגלים. כי קפה נמרוד עוטפת את המבלים באווירה גלילית טיפוסית, עם צמחיה ירוקה, נקישות רכות של פעמונים ובראש השמחה – תפריט הכולל מטעמים גליליים מפנקים (כולל ארוחות בוקר גליליות המוגשות בכל שעות היום להנאת הסועדים).


בני הדייג – דגים, בשרים, פירות ים
בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת בנמל תל אביב מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.


באבא יאגה – בר-יין, בשרים, גורמה, דגים, פירות ים, צרפתי, רוסי
מסעדת באבא יאגה קרויה על שם המכשפה, שעל פי המיתולוגיה הסלאבית שומרת על מעיין החיים. באותה הצורה מסעדת באבא יאגה מחייה את הגוף והנפש באמצעות מעדנים מגוונים מכל רחבי אירופה. במסעדה בר מאובזר שלצד המנות המשובחות יוצר חוויה קולינארית בלתי נשכחת.


בוסי – בשרים, גריל
בתפריט של “מסעדת בוסי” – שאת מנותיו מכינים במקום ועם ההזמנה וממיטב חומרי הגלם – מככבות מנות אוכל גריל ישראלי הכוללות שיפודים מכל מני הבשרים. לצד מאכלי הבשר לאניני הטעם מוגשים בבוסי גם סלטים, דגים, בישולים, וכמובן גם קינוחים מעולים. הבשרים שמהם מיוצרות המנות ב”מסעדת בוסי” הם מהמובחרים ביותר, וכל האוכל כשר, טרי וטעים במיוחד. בוסי – חווית בשרים בלתי נשכחת!


הזקן והים נמל יפו – ים תיכוני, בשרים, דגים, פירות ים
הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.
הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.


פטרוזיליה – מסעדת גריל בשרים ישראלית כשרה וותיקה
מסעדת פטרוזיליה היא מסעדת גריל בשרים כשרה, ישראלית וותיקה, השוכנת בלב אזור הבילוי והעסקים של תל-אביב, בשדרות רוטשילד. המסעדה, הכשרה בהשגחת רבנות ת”א, פתוחה מאז 1995. מטבח ישראלי אותנטי אך מעודכן המשלב גריל בשרים יחד עם מגוון רב של מנות המשתנות על בסיס יומיומי.


יוליה בנמל – ביסטרו, אירועים, בר מסעדה, בשרים, דגים, ים תיכוני, פירות ים
מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.


פולי בר – בר, בר ואוכל, בר יין, בר מסעדה, בר שכונתי, דאנס בר
פולי בר הוא בר ברוטשילד שם תמצאו אווירה מושלמת להעביר את הערב, מגוון אוכל ושתייה, וכמוכן צוות המקום המדהים שיקבל אתכם בשמחה. לרשות האורחים חנייה גדולה וצמודה לפולי.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


פינת השלושה – בוכרי, בשרים, סטקייה, על האש, שיפודים
מסעדת פינת השלושה הכשרה בתל אביב מוכרת בכל רחבי המדינה כמשכן לבשרים טעימים ועסיסיים במיוחד, עם טעמים בוכרים אותנטיים שעושים טוב על הלב ושמח בבטן. פינת השלושה מפנקת זוגות ומשפחות עם אווירה חמה ומזמינה ולאפות חמות חמות. בתפריט העשיר והכשר שלנו ניתן למצוא מגוון סלטים, תבשילים בוכריים ובשרים מהטובים והטריים ביותר.