

רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


חצר גולדמן – דגים, ארוחות בוקר, בשרים, מסעדת שף, פירות ים
מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


גשן Event – בשרים, מסעדת שף, אירועים
במתחם האירוח הדו-קומתי של גשן Events אפשר לחגוג אירועים שמחים בקומת הכניסה המיועדת ל 65 מוזמנים או בקומה העליונה, המיועדת לאירוח 45 חוגגים. ניתן לסגור את המקום עבור 100 אורחים ולקיים אירועי בוקר של 40 מוזמנים.


מיטבר Meat Bar תל אביב – בשרים, גורמה
מיט בר הוא ה-מקום לאוהבי הבשר. מסעדת הבשרים התל אביבית מציעה מבחר גדול של בשרים איכותיים מכל הסוגים, שנבחרים בקפידה ומיושנים במשך שלושה שבועות. הבשר הטעים במיט בר משתלב היטב עם המשקאות הרבים המוצעים בבר של המסעדה.


גשן – בשרים, מסעדת שף
במסעדת גושן השוכנת בלב נחלת בנימין בתל אביב מבינים בבשר. בגושן הפשטות היא זו שעושה את ההבדל, באמצעות נתחים מובחרים, תבלינים טריים וניסיון עשיר בטיפול בבשר מכל סוג. התפריט העשיר של המסעדה מציע מנות בשר משובחות לצד שלל מנות מפתיעות.


פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.


באבא יאגה – בר-יין, בשרים, גורמה, דגים, פירות ים, צרפתי, רוסי
מסעדת באבא יאגה קרויה על שם המכשפה, שעל פי המיתולוגיה הסלאבית שומרת על מעיין החיים. באותה הצורה מסעדת באבא יאגה מחייה את הגוף והנפש באמצעות מעדנים מגוונים מכל רחבי אירופה. במסעדה בר מאובזר שלצד המנות המשובחות יוצר חוויה קולינארית בלתי נשכחת.


מיתוס – בר-מסעדה, Take Away, בשרים, גורמה, מסעדת שף
מסתבר שגריל בר איכותי זה מיתוס. מסעדת מיתוס. עד לשעות הערב המוקדמות מציעה המסעדה למבקריה מנות עסקיות אטרקטיביות. לאחר מכן, המקום הופך לבר מסעדה אלגנטי, המציע אלכוהול מגוון ואיכותי. בכל שעות היום התפריט העשיר כולל דגים, פסטות והרבה בשר.


2c – בר-מסעדה, אמריקאי, בשרים, מסעדת שף
מסעדת 2C הוקמה מתוך רצון להעניק חוויה יוצאת דופן לקהל לקוחותיה. כמו בכל עיר גדולה בעולם, הוקמה לראשונה בישראל מסעדת מצפה הגבוהה במזה”ת הצופה על העיר וסביבתה. כל זאת על מנת לתת למבקר הרגשה מדהימה המשלבת נוף עוצר נשימה עם חוויה גסטרונומית מושלמת. כדי לעמוד בסטנדרטים שהצבנו לעצמנו אנו עושים הכל על מנת להעניק לך את ההרגשה הנקראת “על גג העולם”.


המטבח הכפול – מטבח פרסי, ישראלי, אותנטי בנחלת בנימין
מסעדת “המטבח הכפול” שוכנת בתחילת מדרחוב נחלת בנימין ומגישה ללקוחותיה חומוס טרי וגריל אירני. האווירה במסעדה, הממוקמת בלב תל אביב ובסמוך מאוד לשוק הכרמל, נהדרת. התפריט כולל פתיחים כמו פלאפל וסלטים טריים, וכמובן גם את החומוס שמכינים במטבח הכפול מדי יום. אבל עיקר התפריט הכשר של המסעדה הוא המנות מהמטבח הפרסי האותנטי ממבחר טעמי העדה.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


פינת השלושה – בוכרי, בשרים, סטקייה, על האש, שיפודים
מסעדת פינת השלושה הכשרה בתל אביב מוכרת בכל רחבי המדינה כמשכן לבשרים טעימים ועסיסיים במיוחד, עם טעמים בוכרים אותנטיים שעושים טוב על הלב ושמח בבטן. פינת השלושה מפנקת זוגות ומשפחות עם אווירה חמה ומזמינה ולאפות חמות חמות. בתפריט העשיר והכשר שלנו ניתן למצוא מגוון סלטים, תבשילים בוכריים ובשרים מהטובים והטריים ביותר.


טיטו שרונה Tetto- מתחם אירועים, אירועים, מסעדת שף, קייטרינג, מעדנייה
טיטו שרונה היא מסעדת שף הממוקמת בתל אביב באזור שרונה. מסעדת שף טיטו שרונה גם מציעה אלכוהול משובח ומגוון של קוקטיילים קלאסיים שמשדרגים את המנה ותורמים לאווירה. זו אחת מגולות הכותרת שהופכות מסעדת בשרים גם למקום שכיף לערוך בו אירועים. השירות הוא ערך עליון עבור טיטו והיא מעניקה שירות מוקפד שבו כל סכין ומזלג במקום. ממליצים בחום להגיע ולהתנסות בבשרים מגן עדן.